کاربردهای آن
انواع فیوز ac و کاربردهای آن : از انواع فیوز ها میتوان ببه فیوزهای AC اشاره کرد به دو دسته فیوزهای فشار ضعیف و فیوزهای فشار قوی تقسیم بندی میشوند. فرکانس فیوز های AC دامنه آن را در عرض یک ثانیه از 0 درجه به 60 درجه تغییر میدهد. بنابراین خاموش شدن قوس در مدار AC در مقایسه با مدار DC به راحتی قابل انجام است.
از طرف دیگر در سیستم AC، ولتاژ با فرکانس 60 هرتز یا 50 هرتز در هر ثانیه دامنه خود را از صفر به 60 بار تغییر میدهد، بنابراین قوس در مقایسه با DC به راحتی خاموش میشود. بنابراین، فیوزهای AC در مقایسه با فیوزهای DC کمی کوچک هستند.
فیوز به چه قطعه الکترونیکی گفته میشود
فیوز قطعهای است که جریان بیش از اندازه را قطع کننده میکند که با فیوز کردن المنت مدار را میشکند یا باز میکند و در نتیجه دستگاه معیوب را از مدار تغذیه اصلی خارج میکند. فیوزها عمدتاً به دو نوع طبقه بندی میشوند که بستگی به ولتاژ ورودی دارد.
آنها عبارتند از فیوزهای AC و فیوزهای DC. جعبه فیوز اساساً میتواند به عنوان تابلوهای کنترل سیستم الکتریکی در یک مکان خاص قرار بگیرند. این قطعهای است که در آن برق ورودی به مدارهای جداگانه تقسیم میشود. به طور معمول، آنها دارای یک سوئیچ مرکزی هستند این جریان را کنترل میکنند. جعبه فیوز نام های جایگزینی دارد که از آن جمله میتوان به تابلوهای کنترل، تابلوهای توزیع، تابلوهای شکن و تابلوهای فیوز اشاره کرد. جعبه فیوزهای خانگی اغلب به عنوان واحدهای مصرف کننده شناخته میشوند.