خازن الکترولیتی و کاربرد آن

کاربرد آن

خازن الکترولیتی و کاربرد آن : به طور کلی، خازن های الکترولیتی زمانی استفاده می‌شوند که ظرفیت خازن بزرگ مورد نیاز باشد. در واقع، اینها رایج ترین خازن هایی هستند که از ظرفیت تحمل بالایی برخوردار هستند. خازن های الکترولیتی معمولا با ولتاژ کاری تا حدود 500 ولت در دسترس هستند.

 

نمایشگر وزن سوها

 

به طور کلی، انواع خازن الکترولیتی بر دو نوع تانتالیوم و آلومینیوم است. خازن های تانتالیوم معمولاً کارایی بهتر و ارزش بالاتری دارند و از طرفی، میزان محدودتری از پارامترها را ارائه می‌دهند.

خواص دی الکتریک اکسید تانتالیوم بسیار برتر از اکسید آلومینیوم است، چراکه جریان نشتی آسان ‌تر و قدرت خازنی بهتری را ایجاد می‌کند و همین امر این خازن ها را برای کاربرد‌های انسداد، جداسازی و فیلتر کردن مناسب تر می‌سازد.

 

نمایشگر وزن بولتر

 

 

کاربرد انواع خازن الکترولیتی عموماً در مدار منبع تغذیه DC است، زیرا آن ها از نظر ظرفیت خازنی بزرگ و در کاهش ریپل ولتاژ کوچک هستند. از کاربردهای دیگر این خازن های الکترولیتی می توان به ذخیره سازی انرژی، به عنوان خازن راه انداز در موتور، بهبود دهنده ضریب توان، جهت اندازه گیری زمان در مدار، مدارهای بایاس و … اشاره کرد. نقطه ضعف خازن های الکترولیتی رتبه ولتاژ نسبتا پایین آنها به دلیل قطبش خازن الکترولیتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی

بستن
مقایسه