فیوز dc و کاربردهای آن

کاربردهای آن

فیوز dc و کاربردهای آن : مورد بعدی در معرفی انواع فیوز، فیوز DC است که هنگامی که جریان بیش از حد از آن عبور می‌کند مدار را باز یا قطع می‌کند. تنها مشکل فیوز DC این است که قوس تولید شده توسط جریان مستقیم به سختی خاموش می‌شود؛ زیرا جریان صفر در مدار جریان ندارد. برای کاهش قوس فیوز DC، الکترودها با فاصله بیشتری از هم قرار می‌گیرند که در نتیجه اندازه فیوز در مقایسه با فیوز AC افزایش می‌یابد.

 

نمایشگر وزن سوها

 

در سیستم DC، زمانی که سیم فلزی به دلیل گرمای تولید شده توسط جریان بیش از حد ذوب می‌شود، قوس تولید می‌شود و خاموش کردن این قوس به دلیل مقدار ثابت DC بسیار دشوار است. بنابراین برای به حداقل رساندن قوس، فیوز DC کمی بزرگتر از فیوز AC است که باعث افزایش فاصله بین الکترودها برای کاهش قوس در فیوز می‌شود.

 

فیوز به چه قطعه الکترونیکی گفته می‌شود

فیوز قطعه‌ای است که جریان بیش از اندازه را قطع کننده می‌کند که با فیوز کردن المنت مدار را می‌شکند یا باز می‌کند و در نتیجه دستگاه معیوب را از مدار تغذیه اصلی خارج می‌کند. فیوزها عمدتاً به دو نوع طبقه بندی می‌شوند که بستگی به ولتاژ ورودی دارد.

نمایشگر وزن بولتر

 

 

آنها عبارتند از فیوزهای AC و فیوزهای DC. جعبه فیوز اساساً می‌تواند به عنوان تابلوهای کنترل سیستم الکتریکی در یک مکان خاص قرار بگیرند. این قطعه‌ای است که در آن برق ورودی به مدارهای جداگانه تقسیم می‌شود. به طور معمول، آنها دارای یک سوئیچ مرکزی هستند این جریان را کنترل می‌کنند. جعبه فیوز نام‌ های جایگزینی دارد که از آن جمله می‌‌توان به تابلوهای کنترل، تابلوهای توزیع، تابلوهای شکن و تابلوهای فیوز اشاره کرد. جعبه فیوزهای خانگی اغلب به عنوان واحدهای مصرف کننده شناخته می‌شوند.

 

نمایشگر وزن تیکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی

بستن
مقایسه